Waarom ik met DEFY ben begonnen

Ik realiseerde me dat ik hier nog niet over had gesproken op de website, dus ik dacht, ik deel het...

Ik heb DEFY opgericht met een simpel doel: premium wijn voor iedereen toegankelijk maken. Ik zag een kans om een ​​heerlijke wijn van hoge kwaliteit aan te bieden die naadloos in het leven van mensen zou passen, zonder de poespas en pretentie die vaak met wijn gepaard gaat.
Ik ben van mening dat goede wijn voor zichzelf moet spreken en dat iedereen ervan moet kunnen genieten, of je nu een kenner bent of gewoon op zoek bent naar een kwaliteitsdrankje. Daarom gebruik ik geen wijnjargon en praat ik niet over druivensoorten - want het belangrijkste is de smaak en de beleving.
Maar toegankelijkheid gaat niet alleen over smaak; het gaat ook om gemak en duurzaamheid. Daarom stop ik DEFY-wijn in blikjes, die de vrijheid bieden om zo veel of zo weinig te drinken als je wilt, en om hem overal mee naartoe te nemen. Ook blikjes zijn duurzamer, met 60% minder CO2-uitstoot dan flessen en oneindig recyclebaar.
Als het om wijn gaat, is smaak uiteraard belangrijk. Maar het is niet de enige factor die ertoe doet. Voor veel mensen is het gemak en de duurzaamheid van de verpakking net zo belangrijk. Daarom heb ik ervoor gekozen om DEFY-wijn in blikjes te doen.

Blikjes bieden een niveau van gemak waar flessen eenvoudigweg niet aan kunnen tippen. Met blikjes heb je de vrijheid om zoveel of zo weinig te drinken als je wilt, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je wijn verspilt. Je kunt de wijn gemakkelijk overal mee naartoe nemen, of dat nu naar een picknick in het park, een barbecue in de achtertuin of een concert is.

Maar blikjes zijn ook duurzamer dan flessen. Ze hebben 60% minder CO2-uitstoot dan flessen, zowel bij de productie als bij het transport. En als u klaar bent met uw blikje DEFY-wijn , kunt u het eenvoudig verpletteren, recyclen en zien hoe het een geheel nieuw blikje wordt. Aluminium blikjes zijn zelfs oneindig recycleerbaar, wat betekent dat ze keer op keer gerecycled kunnen worden zonder dat er iets aan kwaliteit verloren gaat.

Door te kiezen voor blikjes voor DEFY-wijn maak ik niet alleen een praktische keuze; Ik maak ook een duurzame. Ik hoop dat ik, door een heerlijke, premium wijn aan te bieden in een handig en duurzaam pakket, meer mensen kan helpen van wijn te genieten op een manier die voor hen en voor de planeet werkt.

DEFY gaat over het herdefiniëren van de manier waarop we van wijn genieten - met eenvoud, duurzaamheid en gemak. Ik heb deze wijn voor mezelf gemaakt en hij vindt nu weerklank bij een groeiende gemeenschap van gelijkgestemde wijnliefhebbers die mijn visie delen.

BEKIJK ONZE WIJNEN